Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten lever

jag står i skuggan

byggnaden reser sig och skymmer allt vad ljus är

någon säger:

\"man kan inte utesluta begäret\" och

genom staden ekar ett brutet löfte

dina skor är prydligt uppställda längs väggen

under varje par - resterna av krossade hjärtan

jag är fylld av hat

och allt jag kan tänka på är

hur mycket jag vill riva byggnaden

någon säger:

\"man kan inte glömma vad man känner\" och

jag hukar mig i skuggan, händerna på knäna

en ensam tår, en tår av hat

kryper ner för kinden

någon säger:

\"natten lever, så ta för dig\"

den lever för mig, det vet jag

och jag vill ta för mig...

men allt jag kan tänka på är

hur mycket jag vill riva byggnaden




Fri vers av tonsoku
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-10-24 02:41



Bookmark and Share


  Smultris
Ordlös blir jag som vanligt när jag läser dina rader... Du berör mig ;)
2005-10-25

    lillebror
snyggt, som vanligt.. genomgående välskrivet och med en känsla som växer fram med orden snarare än beskrivs av dom. sånt är svårt och det är nog framförallt där styrkan ligger. och när jag läser de sista fem.. hur förmedla vad jag känner..? så jävla bra!!
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku