Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlov - frihetsdans i färger

Och jag vet.


Nu är det sommar, livet ska levas. Vi ska bada ute i det blå vattnet, känna sanden mellan tårna. Vi ska ha solskensvärme i ryggen och myggbett som kliar på armarna. Vi ska visa hud, så att vi blir bruna och vackra. Strandfolkets cdspelare som blandar ljud med varandra, det är så att man får ont i huvudet.

Och jag vet.

Nu är det sommar, livet ska levas. Vi ska ha en massa utefester, vi ska äta glass. Vi ska fara på resor och trängas med okänt folk. Vi ska gå barfota över ängar, plocka blommor som luktar gott. Vi ska sjunga sommarvisor och gå omkring i färgglada kläder, det blir för varmt i svart och läder.

Och jag vet att jag älskar sommaren.
Oftast.




Fri vers av rabbitheart
Läst 497 gånger
Publicerad 2004-06-23 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart