Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text skriven för akustisk gitarr...


Superhjältar med superkraft


Jag sitter här och ser ut över stan
Alla vilsna människor på alla öppna plan
Ingen vet något om dom andra
Och ändå så kan man ha betydelse för varandra
Man rör sig sakta med små lätta medel
När himlen fått nog och regnet för med sig feber

Vissa sitter inne och letar efter kryphål i dagen
Andra sitter inne för att dom har brutit mot lagen
Blåljus, rödljus som skimrar runt i natten
Söker efter folk som kanske har fuskat med skatten
Men vi andra som inte kräver någon uppmärksamhet
Vi får sitta och skriva låtar i våran ensamhet

Låtar om en bättre plats
Superhjältar med superkraft
Rensar bort allt elände av plast
När ska vi förstå att vi saknar kontrast

Jag sitter här och ser ut över stan
Alla vilsna människor på alla öppna plan
Ingen vet nått om den andra
Och ändå så kan man ha betydelse för varandra
Man rör sig sakta med små lätta medel
När himlen fått nog och regnet för med sig feber




Övriga genrer av Mike
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-24 02:43



Bookmark and Share


  Sländan
Underbar text! Tycker om jättemycket! Man skulle bara veta vilka fantastiska människor man går förbi varje dag utan att ägna en tanke..
2005-10-25

    Jolli
Bra låttext, vore kul att även höra musiken..
Bra rim och fyndigt skrivet!
2005-10-25

  ~mE~
Mycket bra text, genomtänkt och bra flyt.
Jag gillade stämningen den gav =)
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike