Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycka

Hade det inte hänt
vore varulven inte närvarande.

En liten varelse som ingen såg eller rörde vid när
månen lyste och ljuset
föll ner över gapet dit jag ville dra mig undan.



Bränn inte ner kiosken utan låt livet
snaska sig självt.




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-20 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP