Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitulera



En
kram
att


falla


in




i

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Blodros
Läst 522 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-21 01:25



Bookmark and Share


  aol
mysigt sant
2010-05-17

    sårosa
att falla in i, vad fint beskrivet, titeln passar perfekt!
2010-03-01

  Rosen VIP
Låter riktigt mysigt...
kort och koncist!
2010-02-21

  greajt
kort o gott
gott o blandat

mysigt
(tre plus i kanten)
2010-02-14

  Matilda Linnéa Tinér
mysig
kort
och
fin!

skön känsla
du förmedlar.
2010-01-09

  Tina-sol
så skönt det låter, så fint kramar och ord kan falla.
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros