Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulen och jag

Snälla
Stanna inte kvar här

Det stör mig så
Varje gång möter jag dig
Varje dag måste jag se på dig

Så snälla försvinn
Hamna i helvetet

Du är djävulen och jag dömer dig
Dömer dig till ditt eget rike där jag är härskare

Låt oss glida ifrån varandra
Snälla låt mig vara

Du är djävulen och jag dömer dig
Ner till ditt eget rike




Fri vers (Fri form) av Alibi
Läst 594 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alibi