Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlös

Inte nu igen
Det gör så ont att ha dig i hjärtat igen
Så jävla ont

Så maktlös
Mot kärleken




Fri vers (Fri form) av Alibi
Läst 280 gånger
Publicerad 2012-10-14 03:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alibi