Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var så länge sedan jag skrev någonting nu men ibland får jag feeling...


Minnesbilder

Jag rotar i arkivet
I mina minnesbilder av dig

Du var så vacker jag jag såg dig
Men du var så långt ifrån mig

Jag hade velat ha dig
Naken bredvid mig




Fri vers (Fri form) av Alibi
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-12 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alibi