Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla kass

Tomhet
Du suger verkligen
Intalar jag mig själv
Varje dag

Så jävla kass
Klarar inte av någonting

inte ens
ett förhållande

Helt ensam
Hela livet

Men samtidigt vet jag

att så är det inte




Fri vers (Fri form) av Alibi
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-14 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alibi