Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en katt med ett nystan

Tiden leker med dig
som en katt med ett nystan

Illmarigt

Hur gammal är du?
Som du ser ut att vara eller som du är?

Tiden rinner iväg
Tidvatten




Fri vers (Fri form) av Alibi
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-22 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alibi