Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten

För att du bröt isen
Nej förresten, du borrade ett hål i den och började fiska
Jag var fisken som nappade
Suck… Jag är ju skytt?
Ska jag ut på jakt då? Och skjuta dig.
Pil och båge, det var länge sedan.
Jag skjuter dig bara om jag inte får frihet
Friheten får aldrig någon ta ifrån mig




Fri vers (Fri form) av Alibi
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-12 14:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl attitydat

/Skytt
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Alibi