Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens gång

Det är tiden som får klockorna att stå still
Människor att sluta andas
Vinden att sluta vina
Ljuset att sluta lysa

Tidens gång är någonting
du aldrig kommer att övervinna




Fri vers (Fri form) av Alibi
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-10 18:42



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Nej, vilket är allt för sorgligt...
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Alibi