Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilen


Gjorde du inget åt bilen?
Förgasaren låter som den fått kikhosta och bromsarnas pneumoni går inte att bota.
Ska den skrotas säger du?
Men var begraver man bilar?




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-21 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP