Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december 2009




Tusen nålar

Narren

låser trasig blick

Fötterna

(dessa jävla fötter)

går motströms

Varje kappvändning

ett kindslag

Halmstråna

syns så bortom

Viskningar

skär som tinitus

Bottenlös

insiktsförlorad

Ekot av ett hån

det enda

i behållning

tomma ord.

Ljuget stannade

i din förångade andedräkt.

God Jul




Fri vers av Lindsy
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-21 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
japp god jul
snyggt
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy