Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brunetterna ligger risigt till

Carmen Elektra är bara ett slitet rövhål
Katie Holmes ser ut som en barnunge
Själv så ser jag ut som en gudinna!
Det är blondinerna som regerar
Det är de som härskar över alla män här på jorden
Titta bara på Marilyn Monroe
Pamela Andersson
och sist men inte minst jag, Anna Anka….

Kvack! Kvack!

Ken Cassel
21/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 279 gånger
Publicerad 2009-12-21 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel