Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tittade in i hennes ögon..

då kunde jag se att de såg så snälla ut
De tindrade så klara
De tindrade så underbara
Så när jag tittade in i de kände jag bara en ljuv harmoni inom mig själv och att med henne så är man utom all fara
Hon såg ut att vara snällheten själv
En som inte gör en fluga förnär
Så när jag tittade in i hennes ögon så vart jag faktiskt lite kär
Så med hennes vackra ögon och söta leende så tar tyvärr det här alstret nu slut
helt akut

Men det kommer mera alster
Det kan jag helt garanatera'
Har så mycket inom mig som bara måste få komma ut.....

När jag tittade in i hennes ögon….

Ken Cassel
21/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel