Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten blues!


Jag behöver din kärlek natt som dag

för, för din beröring
så är jag så svag
Så när du tar på mig så blir jag alltid lika glad eftersom jag bara känner ett behagligt behag
Känner mig speciell
Så när du tar på mig så känns det som om du älskar mig
Så det är mig som du vill ha
Mig och ingen annan
Och det gör mig så lycklig så
Är så glad över att det är vi två
Så när vi två ligger sked till sked brukar det bli varmt så, och det är då, som jag tar fram en blöt servett ifrån nattduksbordet och torkar bort svetten ifrån pannan på dig
Men så är du också den som värmer sängen när den känns kall
du min underbara tjej!
Det är dig som jag älskar så mycket….

Jag behöver din kärlek natt som dag, för att må riktigt bra….

Ken Cassel
21/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-21 19:12



Bookmark and Share


  aol
så ömt så fint
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel