Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar att trampa


Kalla fötter på en pinnstol
låter mig inte sitta ner.

Var finns vägen till riket
som inte har något namn?

Hur hittar jag dit om
ingen trampat vägen tidigare?

Kom och led mig bort i drömmen som
vaknar när morgonen gnyr.

Förlös mig på molnen och vila en stund.

När drömmen gäspar vet jag att
det dagas och jag kan trampa igen




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP