Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommaren med dig

minnena kommer alltid finnas kvar

även om det är över


även om jag aldrig mer ser dig

även om du inte längre finns


jag kommer alltid minnas

den bästa sommaren


sommaren med dig




Fri vers av Lollovisa
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollovisa
Lollovisa