Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner i anknytning till julhetsen och dess följder....., en "svengelsk" dikt (en mix av svenska och engelska)


"Speedy Christmas !"

Speedy Christmas !
Hinner , knappt,
gå på dass !
Julmat i ,
för stora
lass !
På julafton ,av trötthet
alldeles kass !

Speedy Christmas !
En Kommersiell Eufori !
människor kan
inte, låta bli !
Jesus, ett "dollartecken"
vi hänger ,ner till
knävecken !

Speedy Christmas !
Inget för de arma
tillfälligt, några
sig förbarma
Frälsis hjälper till
Andra, stjälpa vill

Speedy Christmas !
Egentligen
en verklighetsflykt
Kanske, lite styggt
inte heller, snyggt
borde väl inte, tryckt(s) !



Speedy Christmas !
Razzamataz !
Kiss Me, little Lass !
Or hand me all the
Trash !
Sorry, but I´m out of
Cash !

-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 394 gånger
Publicerad 2009-12-21 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska