Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juleriskriveri... Då kom jag på...

Tomten finns visst!
Jul är jätte kul!
Utan den och nyår
skulle allt vara bra trist!

Och en kyss under misteln va´...
Det är ju inte dumt... Det anses ju, som OK!
Passar mig! Precis! Säg inte emot mig på något vis!

Julgran med kulor, girlanger, korgar med godis
och glitter sitter väl bra där...

Skinka, sill i dill eller i lök, bröd och ost och rökta korvar
Janssons, lax och köttbullar öl snaps risgrynsgröt kaffe och
mandelmusslor....

Gode tid vilken tur jag skrev, mandelmusslor har jag glömt
att baka...

GOD NATT!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-22 00:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Poesin påminde dig om verkligheten - inte illa
2009-12-30

  En strimma av guld
Åh mandelmusslor som jag tänkte på igår. Min goa svärmor gjorde sådana och jag brukade alltid få det till jul. Ett härligt gammalt minne.
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt