Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oärlighet

Den här väntan
All den här stora undran
Frågetecken utan svar

Kallt samhälle

Människor vill inte mötas längre

Kramar mig själv på natten
Lindar in mig i duntäcket

Så längesen du låg bredvid
Bruna ögon kisade på mig
Nu speglar bara mina egna blå
när jag ser in i spegeln

Din oärlighet

Har gett mig
min ensamhet




Fri vers av mariann
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-10-24 13:10



Bookmark and Share


  Rublev
vackra sorgsna känslor om ensamhet och längtan!

de här är särskilt vemodiga:
”Kramar mig själv på natten
Lindar in mig i duntäcket”

En liten fundering: vilken preposition passar bäst?
på natten - i natten - under natten...
2005-11-25

  ~mE~
Jättefin! man kan verkligen referera till den. Känslorna är väl förmedlade. Fint skrivet!
2005-10-26

  Propella
Igenkänningsfaktorn är hög när jag läser den här texten! Du förmedlar det underbart. Följande rader säger allt;
"Kramar mig själv på natten
Lindar in mig i duntäcket"
2005-10-25

    Kräftan
jobbigt med sårade känslor! Du skriver dock på ett fint sätt som gör det jobbiga vackert!

Bra!
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann