Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spår

Jag orkar inte med vidarna som blåser obehagligt i nacken.
Mina spår som visar vart jag är på väg.

Jag orkar inte visa dig.
Där jag trampat upp och gått förbi mig själv.

Jag håller på att krossa mitt eget hjärta.




Fri vers av miss_me
Läst 301 gånger
Publicerad 2005-10-24 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me