Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istappar

Iskallt om mina armar

undertröjan har slutat fungera

Småsprickor i mina händer som leker istappar

till fåglarnas förtjusning

Knarr under mina tår

mjölvit snö sipprar genom mina glesa dagar

Stunder av kyla

 

En evighet av köld




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-22 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP