Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna är ingen Anka...

trots att hon kvackar!
Kvack! Kvack!
Hon är en liten groda
Och numera en bortskämd liten sådan eftersom det hela tiden bara kommer ut grodor ur hennes mun
Jag tror inte riktigt att hon ens fattar att det är i direktsändning som hon kvackar i
och det är väl därför som hon skrattar och ser så
cool lugn ut
Kanske hon går på något lugnade som Rohypnol eller någonting annat
I viket fall som helst så är hon ful i sin trut
Retar upp både en och annan
för så fort hon öppnar munnen i Tv så är det alltid någon här i Sverige som tar av sig kepsen och börjar torka bort svetten ifrån pannan
Hon är ju fan i mig inte riktigt klok, den där kvinnan
Någonting fel är det med henne i alla fall….

Anna är ingen Anka!
Hon är en liten groda………
-))

Ken Cassel
22/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-22 15:36



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Anna Anka är årtioendets skämt. Och om hon tror hon är attraktiv så... Beklagar jag det.
Inte är hon rolig heller.
Hon är inget mer än en finne i röven.
2009-12-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hon har sagt: Vad ska kvinnor
med utbildning till... Fy sa hon
också så min mans "fans" ser
ut och dom skall vara miljonä-
rer. Hon vet nog inte var hen-
nes mans inkomster kommer
ifrån... Hon sa även: -Jag fick
jobba när jag var liten, mina
barn skall lära sig att tjäna
egna pengar det är bra, tog
med dem till ett fotomodell-
eri, pojken ville inte hängde
mot väggen...Men sa hon
inte behöver de tjäna
pengar nu, men barn
skall lära sig att det
är bra att tjäna egna
pengar... Är hon
galen i åratal har TV
visat en person som
fick jobba från det att
han var 5 år och han
bad hela tiden om att
få leka, hans barndom
togs ifrån honom och
den ville han ta igen
som vuxen... Alla vet
hur det gick!
2009-12-23

    Erika H
Jag tycker också att det är kul. Som du säger, alla grodorna som hoppar ut... jisses alltså. Kan bara skratta åt denna cirkus.
Kul text!
2009-12-23

    baruk
Ja. jag är inte heller direkt förtjust i henne, men vi ska väl vara snälla i jul. . :) Men du har rätt, tycker jag. Jag ser hellre på KALLE Anka, i så fall. GOD JUL, Ken!
2009-12-23

  Junitvillingen
Nej nej Larz G - håller inte alls med, man & kvinna ska vara jämlika ju! Och Anna Anka...hon bara kvackar...jag föredrar Kalle Anka, han kvackar som man ska i alla fall!!;-))
2009-12-22

  Uppfångad
Håller verkligen inte med kommentaren nedunder

Bra skrivet om en mindre bra Anna!
Väldigt roligt och smart
2009-12-22

    leelee
Hon är inte klok, men det är ju kul! :-) Kvack!
2009-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Det hon säger att kvinnan ska underordna sig mannen tycker jag är helt rätt.
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel