Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tom blick du tittar ut

Jag söker
din blick

den är
tom

du står
alldeles nära

men i
själen

så långt
bort

jag rör vid
din hand

ett svagt leende
du ger

men din blick
är tom

jag saknar
dig

kom
tillbaka

våga vara
här

och nu.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-22 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e