Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bad henne att stanna..

men hon ville bara gå, så jag följde snällt med henne till tunnelbanan där vi sedan skiljdes åt när jag gav henne en puss på hennes ena kind
för att i nästa sekund säga med tårar i mina ögon
( Snyft )
Synd att du inte kunde stanna
En annan gång kanske
Till dess!
Ha det så bra!
Där vinkade jag till henne ifrån perrongen igenom fönstret till tunnelbanan med orden, Hej då!
när dörrarna bara stängdes igen och hon bara försvann in i fjärran......

Jag bad henne att stanna…..

Ken Cassel
22/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-22 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel