Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen lilla jul ängel

Du gör mig så glad du kom
till mormor med ett litet
paket i din goa lilla hand

Du sa detta är bara till dig
momo du sa att du älskar
mig du gör mig alldeles
varm om hjärtat

Du är min egna lilla jul ängel
momo älskar även dig vi
har ett speciellt band bara
du och jag vad jag älskar
din min lilla jul ängel som
är mitt barnbarn




Fri vers av Ann-christin
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-22 17:58



Bookmark and Share


  Miss Mod
Sådana band ger värde och stärker
2009-12-30

  anits VIP
Så vackra ord till ditt
lilla barbarn, din julängel
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin