Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig glömma


Vidrörde han mina händer när jag bad om att få äta?
Kysste han min panna när jag låg för döden?

Såg han den lilla som Satt i hörnet?

Var fanns du?
när otäckheten gästade mitt rum?

Gråten kom aldrig

Och tårarna spolade toaletten ren.

Aldrig ska jag glömma att du inte fanns
att du fanns på andra sidan dörren.

Aldrig får jag tänka – att

Ta sitt liv ger ingen tröst

för vem ser?




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-22 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP