Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från franskan, vi säger makabert......Vi kör blandat , språkligt........


"Macabre !"

Macabre !
Sans les candelabres

Macabre !
C´est fatale
Inge´alls ball !

Macabre !
Total imbecille !
did I write My Will ?

Macabre !
Tout Le Monde !
Ruinerat ,varje Fond !

Macabre !
Ulkande Kommersialister
Well, I´m a little bitter
My Money are a Memory
Jag har blivit tiggare
och knappast någe´piggare !

Macabre !
Ett söndertrasat Standar !
Överpacat Ansvar !
I have to sell my car !

Macabre !
Le Paraplui est mauvais
på börsen blir det baisse
I´m not att all fresh !

----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 249 gånger
Publicerad 2009-12-22 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska