Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vedpannan ylar i källaren

Vedpannan ylar i källaren
värmen tog slut när granen lindades till barnet i krubban
frid åt underbarnet som påminner om farliga tider

tre vise versa från arabland kommer för att stjäla vårt barn

Vår jord
Allas jord

dela med sig av klimathot, svält, krig

ta tillbaka barnet

linda det åter
pannan slutar yla




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-22 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP