Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Jag står här naken framför dig
Med själen på fel ställe
Och en skärva av mitt hjärta
Fastkilad i halspulsådern
På blödande knän ber jag dig
Se mig




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-22 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP