Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vårdslös behandling av kända julcitat, något förändrade ,men ej till oigenkännlighet, läs och begrunda.. OBS Vissa avsnitt i Texten är BARNFÖRBJUDNA ! OBS OBS


"Jul-läbbigt !"

"Snön lyser vit på taken, endast Tomten är......naken.....(!)"

"Hej, Tomtenubbar slås i glasen och låt oss onyktra vara !"

"Finns det några Grälla Skarn här ?" (Skarn, folkl. ungefär hora...)

"Slidnatt råkas, Kysst det är i ..........Musen !"

"Goder Afton, Goder Afon, både Fitta och Kuk ! Vi önskar Eder Alla en Sädesfylld jul !"

----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 313 gånger
Publicerad 2009-12-22 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska