Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt leende

jag är nog insnöad
i en text någon annanstans
på fel plats

för mina bokstäver
liknar inte era
dem är konstiga

kanske har mina tankar
fått färg och skrivare
utprintade på världen

nu är den arg
och skäller
med höga skall

jag blir rädd
för jag ser ingenting
utan kylan inuti

förfryser under mitt
täcke och stelnar
till min fantasi

ljuvt skuttar
jag tyngdlöst
mot det jollrande
ekot som evigt ler.




Fri vers (Fri form) av Matilda Linnéa Tinér
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-23 00:51



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
"nu är den arg
och skäller
med höga skall"
den var lite märklig
även slutraden
med jollret
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér