Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en Synonymernas dialog




Du säger: Oj ursäkta, kan du inte andas?

Jag, gurglar kränkande ljud.



Du, trycker ner din näve ända ner i min mage...

… måste vara så, för dina handlingar gör så jävla ont och tvingar min kropp till kväljningar.








Fri vers av Baystream
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-23 11:12



Bookmark and Share


  Hawk
Kort men talande, ont i själen-läsning.
2010-01-07

  blaite
Kort och skit brfa bayen
2009-12-23

  oMareld
SHIT VAD BRA. måste bokmärkas
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream