Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinst

Kalla fingrar längs
mina skulderblad

förfryser mitt ansikte
i ondskans sken

isdroppe krasar
trillar ner från
min kind

tomt stirrar blicken bortåt
och inåt går mina händer

skyddad från ensamhet

Själv blir jag aldrig mer

Röster som smeker
mina öron
övertygar
om sin
sanning


Stumma skrik.

Ni är mig.

Ni.

Vann.




Fri vers (Fri form) av Matilda Linnéa Tinér
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-23 12:12



Bookmark and Share


  blaite
Bra oftast vinner de andra
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér