Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När listan med alla "måsten" blir för lång





För att ha tid

för dina drömmar

måste du

lägga din vardag

åt sidan




Den minns du i alla fall inte

när du dör










Fri vers av Baystream
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-23 12:54



Bookmark and Share


  blaite
Jag ska prova. sen ska jag tala om för dig om det funka. Skön text.....
2010-01-18

  Mr Lindemann VIP
Att göra sin vardag drömfylld
borde vara målet
bli färgstark och omvandla
den grå vardagen till ett
färgspektra
2009-12-27

    Herr Ångest
Ah, så sant så..

Det är så himla lätt att fastna i vardagsgeggan.

Tack för påminnelsen!
2009-12-23

  Monika A Mirsch VIP
.. och dina drömmar finns kvar när du dör ... BRA!
2009-12-23

  blaite
Kan nästan se hur du sitter och drömmer där på jobbet och spiller ut kaffe på tangentbordet. Bra text
2009-12-23

  oMareld
sant :)
2009-12-23

  Uppfångad
Tack
Gör det lite lättare att följa drömmar
Bra skrivet
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream