Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT FRUSET HJÄRTA

Han övervintrade i mitt hjärta

tinade det lite i taget

bröt små bitar då och då

när våren kom var mitt hjärta i tusen delar

 

HELAT




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 567 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-12-23 13:02



Bookmark and Share


  alvan
Oj, fint! Ger en spännande bild dessutom.
2011-11-02

  Mr Lindemann VIP
GrEAT!"
2010-07-19

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så fin. =)
2010-04-09

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2010-03-22

  DerMond
Jättefin!

Man känner hur isen bryts och smälter, härligt. Ett fint avslut också.
2010-02-06

  oMareld
åh! Underbar
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP