Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnsläpp mellan benen


det var så inihelvete kallt att
en hora som skulle posera
fick ställa in musen i spisen

men då dök minsann upp en sketen katt
som ville krydda lite mera
med senap sådär som på grisen

Ja jävlar vilken fruktansvärd köldknäpp
-till och med torsken där på gatan
fick känna hur kylan i grenen

tog tag om hans kulor med ett skamgrepp
som frös apparaten som satan
så karln fick ha glöd mellan benen!






Bunden vers (Rim) av halmstrå
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-23 16:49



Bookmark and Share


  Mats Henricson
UNDERBART VULGÄRT ! Bokmärker !!!!!!!
2009-12-25

  lodjuret/seglare VIP
en här var ju riktigt underhällande, bokmärker
2009-12-25

    papillon
Meddelande från poethimlen:
"Efter sitt tilltag att publicera denna fräcka visa dan före dan före vår frälsares födelsedag får halmstrå inte vara med i änglakören på gammelmor Evas namnsdag. För själva dikten får hon dock tio poäng och en julpuss och för rimmet köldknäpp - skamgrepp en guldstjärna"
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå