Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till en vän som kunde blivit något annat i en annat liv, i en annan dimension...


Den icke-existerande kärleken.

 

Vi är historien som aldrig skrevs
hjälten och hjältinnan
som aldrig utförde stordåd

Du kommer lämna mig här
som sommaren lämnat trädet

naken

utan skydd mot frosten
av en olycklig kärlek

 

...som aldrig funnits...

 




Fri vers av Hypnotica
Läst 847 gånger
Publicerad 2005-10-24 16:00



Bookmark and Share


    SerenitySearch
"Vi är historien som aldrig skrevs" Den raden säger allt.
2005-10-28

  Fredric
skön och målande...
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Hypnotica
Hypnotica