Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsmatematik

 

Räknar revben
Något fattas
Bröstkorgen
är tom

Räknar dagar
någon saknas
vem var
det som
försvann?

Räknar såren
ett hugg
för varje
stund
jag velat
glömma




Fri vers av Hypnotica
Läst 731 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-06-13 21:51



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
jag fastnade ochså för första stycket
inte för att resten
var dåligt men det första
var lite extra
2006-06-14

  Queen_of_Rain
först tedde sdig den här dikten relativ tam... men sedan drogs jaf in i rytmen, såg symboliken och den är riktigt bra!
2006-06-13

  Daniel_78 VIP
går det jämt ut då, känns som det hamnar på minus
såren känns mer som negativa värden...
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Hypnotica
Hypnotica