Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarorgasm.

Trolskt ropar koltrasten
inbjuder till sommarnatt
Smultrondoftande buskar
fingrar över len hy

 

Tyst sova
de prydligt kyska
Endast nattens folk
skymtas i löven

 

Dansandes med månen
Hungrigt söker läpparna
nyponrosens mitt
Älskar till gryningen
bland träden




Fri vers av Hypnotica
Läst 603 gånger
Publicerad 2006-06-23 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hypnotica
Hypnotica