Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passera ej \"Gå\"


Spotta döden
i ansiktet
och fly livet
skrik dig blodig
och skit i allt

Gå mot rött
gå mot svart





Fri vers av Hypnotica
Läst 559 gånger
Publicerad 2007-01-08 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hypnotica
Hypnotica