Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tistelbarnet.

 
Hon finns
inom mig
Tistelbarnet
som inte
finner ro
Vandrar längst
mörka gator
Säljer sig
för tre
sekunders kärlek
Vassa taggar
låter ingen
komma för
nära


Hon dör
sakta
inom mig
Tistelbarnet
svälter ihjäl
fryser till
döds
bland sina
taggar
Ingen kom
någonsin
nära

 




Fri vers av Hypnotica
Läst 654 gånger
Publicerad 2006-06-16 20:15



Bookmark and Share


  Knastroll VIP
Otroligt hög igenkänning... Vackert ordat...
2006-06-16

    ej medlem längre
Bra förklarat, speciellt fastnade jag för:
Hon finns
inom mig
Tistelbarnet
som inte
finner ro

Eventuellt kanske texten är lite väl utrdagen på längden,
men det är nog bara en smaksak från person till person,
hur man väljer att ställa upp orden s.a.s.
Kom bara att tänka på det, som s.kl. "konstuktiv kritik":
Hon finns inom mig,
tistelbarnet
som inte finner ro
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Hypnotica
Hypnotica