Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skum.


Mot verklighetens
vassa kanter
Finns inget
skummgummi
som i längden håller.




Fri vers av Hypnotica
Läst 768 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-02 00:59



Bookmark and Share


  KLANG
så rätt så=)
2007-05-06

  Cris
det är nog rätt... inte håller det i längden.. hm
2007-05-05

  Ola Rydberg
Snyggt
i Love it
2007-05-04

  KonstigaKatter
Blev nyfiken på vad som kommer efter titlen - och jag säger \"det som kommer är BRA!\"
2007-05-02

  Neal
ha den var ju riktigt bra !
2007-05-02

    ej medlem längre
Väldigt bra sagt!:-)
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hypnotica
Hypnotica