Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ros

sitter här och gråter inombords, saknar dig så otroligt mycket
känner mig som en vissen ros, så snälla du var försiktig när du tar i mig
din kärlek till mig ger näring åt mig ,så snälla ge mig kärlek
för annars dör jag med vinden...




Fri vers av Morgan
Läst 640 gånger
Publicerad 2005-10-24 16:21



Bookmark and Share


  Therés
Vackert och sorgsen!
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan