Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spillror av en människa


I ett oändligt ögonblick
Sluter sig din hand
Runt mitt hjärta
Kramar om

Tills ett livgivande kranskärl brister
Och livet rinner ut över golvet
Ihärdigt pumpande
Tills allt som finns kvar
Är tomhet

Jag faller
Kollapsar på marken
Så skärvorna av min själ
Skär in i huden
Och lämnar permanenta märken
Ärr av sorg

Du går
Ser dig inte om
Vill inte se
De spillror av en människa
Du lämnat bakom




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-23 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP