Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ditt ljus skall lysa för evigt


Livsljus

Ditt ljus som tändes
den dagen du föddes

Det
ljuset skall
alltid
brinna




Fri vers av Maiah VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-23 23:15



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Kort och vacker:)
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP