Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granen

granen lutar mot köksdörren

väntar på att komma in i värmen

klä mig

värm mig

ge mig ljus

väntar mig glitter och glamour

 

jag är konungasonens budbärare

skänk allmosor under mina grenar

guld

myrra

rökelse

skänk mig glitter och glamour

 

en moder vakar över barnet

väv en kokong av kärlek

ylle

siden

lump

väv glitter och glamour

 

granen lutar mot köksdörren

väntar på att kastas ut

skaka mig

såga mig

bränn mig

väntar på död och återuppståndelse




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-24 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP