Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad och....



Tystnad

Och ensamhet

Tystnad

Tystnad

Tystnad

Skrapande av trisslotter

En present till sej själv

”från tomten”

Kalle Anka

Kalla tystnad

Tystnad

Och ensamhet

Julsånger på hög volym från TV:n


Tystnad

Och ensamhet

Sänggång

Mörker

Mer tystnad

Mer ensamhet

Slut på den här julen

Skönt…

Skönt med normal tystnad

Och ensamhet…

Ensamma hjärtans jul...

(och i lägenheten breve
är det samma sak)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-24 19:01



Bookmark and Share


  Paradox
Vacker text om tystnad.
Resulterar i applåder!

// Sal (:
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO